Aanbod machines

Het aanbod is wisselend en omvat heftrucks, loaders, kranen en traktoren. De gebruikte machines zijn door ons grondige gecontroleerd en verkeren in hele nette staat. Agrometa biedt u met dit gebruikte machinepark betrouwbare machines aan voor een bijzonder aantrekkelijke prijs! Neem gerust contact met ons op voor het actuele aanbod.

Verhuur en verkoop

Agrometa biedt regelmatig een wisselende voorraad aan van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, opslagsystemen, gebruikte machines en opslagruimtes of kantoor- of schaftunits. Hiermee bieden we passende oplossingen voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem altijd even contact op met Agrometa in Leende voor het actuele aanbod. Een ding is zeker: bij ons maakt u gegarandeerd een goede deal!

Zoekt u net even iets anders?

Laat het ons weten en wij informeren en adviseren u graag! Neem contact op met Stefan Bel 06-31511365 App 06-31511365 of mail info@agrometa.nl

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.