Onze diensten

Agrometa biedt voor de regio Brabant een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van grondwerk, sloopwerk en tuinwerkzaamheden. Aangezien wij onze klanten graag compleet willen ontzorgen bij een klus, hebben wij naast onze jarenlange ervaring een uitgebreid machinepark tot onze beschikking. Zo kunnen wij uw project van begin tot eind in eigen beheer uitvoeren.

Grondwerk als specialiteit van Agrometa

Met behulp van onze ervaring en uitgebreide machinepark, zijn wij in staat om elke grondwerkklus professioneel uit te kunnen voeren. Zo hebben we verschillende kranen, loaders, traktor en dumper en een rupsdumper tot onze beschikking om uiteenlopende grondwerkzaamheden te verrichten.

Zet Agrometa in als vakkundig sloopbedrijf

Sloopwerkzaamheden vergen een goede- en zorgvuldige aanpak. Gelukkig weet Agrometa precies waar het mee bezig is als het gaat om vakkundig slopen. Onze specialisten werken altijd veilig

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.