Ervaren sloopbedrijf

Als u besluit om sloopwerkzaamheden uit te besteden, wilt u de zekerheid van een sloopbedrijf dat uw sloopklus professioneel uitvoert met ervaren slopers en de juiste gereedschappen. Een veilige aanpak en minimale overlast zijn wat ons betreft de basisvoorwaarden voor een succesvol sloopproject. Onze ervaren slopers werken efficiënt waarbij zij altijd veilig en zorgvuldig te werk gaan en uiteindelijk voor een nette oplevering zorgen. Zo weet Agrometa u ook bij sloopwerken maximaal te ontzorgen. Daarbij maakt het voor ons geen verschil of we oude, leegstaande of afgeschreven woningen of panden moeten slopen of een pand gedeeltelijk moeten slopen. Samen met u maken we van te voren een gedegen plan van aanpak over de sloopwerkzaamheden zodat hier achteraf nooit verrassingen over kunnen ontstaan.

Veilig en voordelig een gebouw laten slopen

Een team van ervaren slopers garandeert een veilige aanpak van uw sloopwerk. Met behulp van onze professionele machines zoals een kraan met sloper/hamer, loaders en rupsdumper gaan we aan de slag om het gebouw op een nette en vooral veilige wijze te demonteren. Overigens gaan we milieubewust en effectief om met al onze sloopwerken. Tijdens het proces heeft u één aanspreekpunt waardoor het gehele project in een vloeiende lijn blijft doorlopen.  Nadat de sloopwerken zijn afgerond, is het grondwerk aan de beurt. Denk hierbij aan het sleuven graven ten behoeve van leidingen en riolering, funderingen uitgraven of grondwerk maken voor bijvoorbeeld nieuwe bestrating, een aanbouw of nieuwbouwproject. Kortom, op het gebied van grondwerk zetten wij ons expertise graag voor u in! Bekijk onze diensten.

Meer weten over sloopwerk?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen inzake sloopwerkzaamheden in Heeze? Neem dan vrijblijvend contact met Agrometa op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.