Het veelzijdige dienstenpakket van Agrometa

Agrometa biedt voor de regio Leende/ Heeze een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van grondwerk, sloopwerk en tuinwerkzaamheden zoals bestrating aanleggen. Aangezien wij onze klanten graag compleet willen ontzorgen bij een klus, hebben wij naast onze jarenlange ervaring een uitgebreid machinepark tot onze beschikking.

Zo kunnen wij uw project van begin tot eind in eigen beheer uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat u één vast contactpersoon heeft waardoor het gehele project in een vloeiende lijn blijft doorlopen. Zo is het project van A tot Z geregeld en tevens voor u de garantie dat wij ons voor 100% inzetten om elke gewenste klus tot een succes te maken. Opdrachten kunnen naar keuze worden aangenomen of per uur worden uitgevoerd. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in de regio Brabant en Limburg.

Grondwerk als specialiteit

Met behulp van onze ervaring en uitgebreide machinepark, zijn wij in staat om elke grondwerkklus professioneel uit te kunnen voeren. Zo hebben we verschillende kranen, loaders, traktor en dumper en een rupsdumper tot onze beschikking om uiteenlopende grondwerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan  sleuven graven ten behoeve van leidingen en riolering, funderingen uitgraven of grondwerk maken voor bijvoorbeeld bestrating, een aanbouw of nieuwbouwproject. Tevens is het mogelijk om door ons een container te laten plaatsen om zand, groen en puin af te voeren. Meer over grondwerk door Agrometa?

Vakkundig sloopbedrijf

Sloopwerkzaamheden vergen een goede- en zorgvuldige aanpak. Gelukkig weet Agrometa precies waar het mee bezig is als het gaat om vakkundig slopen. Onze specialisten werken altijd veilig (Agrometa is VCA-gecertificeerd) en zorgvuldig waarbij we zorgen voor een nette oplevering. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent sloopwerk?

Voor uiteenlopende tuinwerkzaamheden

Of u uw tuin nu wilt voorzien van compleet nieuwe sierbestrating of een zwembad in wilt laten graven, wij pakken uw klus graag en grondig aan. De combinatie van onze jarenlange ervaring op het gebied van alle voorkomende tuinwerkzaamheden en een modern machinepark, garandeert de juiste aanpak. Aangezien wij u graag een totaaloplossing bieden, verzorgen wij tevens het verwijderen van oude bestrating, egaliseren of het verwijderen van bomen en struiken.

Verhuur en verkoop

Agrometa biedt regelmatig een wisselende voorraad aan van nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, opslagsystemen, (gebruikte) machines en opslagruimtes of kantoor- en schaftunits. Hiermee bieden we passende oplossingen voor iedereen die op zoek is naar goede materialen van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Neem altijd even contact op met Agrometa in Leende voor het actuele aanbod. Meer weten over de verhuur en verkoop? Agrometa biedt u ook de mogelijkheid om een compacte kraan te huren. Wij beschikken over de multifunctionele Hoeflon C6 minihijskraan die wij verhuren inclusief machinist.

Kennismaken met Agrometa in Leende

Agrometa biedt een transparante aanpak waarbij totale ontzorging voorop staat! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.