De minihijskraan Hoeflon C6 is breed inzetbaar

De minikraan is de uitkomst voor iedereen die een wendbare en sterke kraan nodig heeft. Door het kleine formaat van deze hijskraan is hij inzetbaar voor verschillende soorten klussen. Of het nu in een smalle gang is of een hoog kantoorgebouw: geen plek is onbereikbaar. Wij beschikken voor de verhuur over de Hoeflon C6. De Hoeflon C6 is ideaal als u een minihijskraan nodig heeft die meer dan zijn eigen gewicht kan heffen. De maximale hijshoogte is maar liefst 17 meter waarmee de bruikbaarheid van de Hoeflon C6 wel wordt bewezen.

Kraan op rupsbanden en op afstand bestuurbaar

Dankzij de rupsbanden rijdt de kraan met gemak op ongelijke en ruwe oppervlakken. Extra prettig daarbij is dat de banden ook geen sporen of schade achterlaten op afgewerkte vloeren (dit is een groot pluspunt als u hijswerk binnenshuis moet uitvoeren). De kraan is volledig op afstand bestuurbaar, waardoor onze ervaren machinist zijn volledige aandacht kan richten op het hijswerk. Bij Agrometa huurt u de Hoeflon C6 altijd inclusief machinist. Hierdoor weet u zeker dat uw klus veilig, verantwoord en efficiënt door ons wordt uitgevoerd.

Waarvoor is een compactkraan praktisch?

Een compactkraan huren is ideaal bij allerlei klussen en projecten. Bouwmaterialen verplaatsen,  kozijnen plaatsen op grotere hoogte of  grote en zware stukken verplaatsen, de minihijskraan maakt het een stuk eenvoudiger. De minikraan als de Hoeflon C6 is speciaal ontwikkeld om mensen zware lasten uit handen te nemen. U kunt een minihijskraan overal voor kunt inzetten – zowel binnen als buiten.

Een compactkraan huren

Wilt u ook een  kleine mini hijskraan huren of wilt u advies over de inzet van een compactkraan? Wij adviseren u graag! U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen of mailen naar 06 315 11 365 of  info@agrometa.nl. Wij staan u graag te woord!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.